دكتر حميد رضا خانكه

تاريخ تولد:1346/10/1

محل تولد: اراك

تاريخ عضويت وابسته : 1395/7/8

تحصيلات :  فوق ليسانس پرستاري و(Ph.D و Post-Doc) اورژانس و فاجعه ها در دانشگاه علوم پزشكي ايران و كارولينسكا سوئد

رتبه علمي : استاد دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي

سوابق علمي و اجرايي: معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مدرس دانشگاه لایپزیک آلمان و گدانسک لهستان،  دوره فوق دکتری سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه کارولینسکای سوئد دپارتمان علومبالینی و آموزش،  مدرس دانشگاه کارولینسکای سوئد، مدیر گروه آموزشی سلامت در بلایا و فوریت های پزشکی، رییس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا، دكتراي پرستاري دانشكده پرستاري و مامايي دانشگاه علوم  پزشكي ايران، دوره آموزشي(فلوشیپ) هماهنگي در حوادث و بلايا ‍ژاپن 40 روز دانشگاه هيوگو، دوره آموزشی مولفه های اقتصادی و اجتماعی سلامت, دانشگاه کارولینسکای سوئد 5 هفته، دروه آموزشی برنامه ریزی آموزشی برای دانشجویان دوره PhD  دانشگاه کارولینسکای سوئد, دو هفته،دوره آموزشی روش تحقيق پيشرفته در ارتباط با جامعه ایمن. دپارتمان سلامت همگاني. گروه تحقيقاتي پزشکي اجتماعي دانشگاه کارولينسکا. استکهلم. سوئد. 5 هفته، دوره آموزشي روانپزشكي سالمندي، برنامه مشترك دانشگام علوم بهزيستي وتوانبخشي و دانشگاه ايالتي نيويورك.6ماه ،كارشناسي ارشد پرستاري داخلي وجراحي دانشكده پرستاري دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي،كارشناسي پرستاري دانشكده پرستاري دانشگاه علوم پزشكي ايران، مدير اداره پرستاري مرکز آموزشي درماني روانپزشكي رازي، مدير درمان مرکز آموزشي درماني روانپزشكي رازي، عضو هيات رئيسه مرکز آموزشي درماني روانپزشکي رازي، عضو فعال کميته علمي پژوهشي بسيج جامعه پزشکي، سرپرست تيم اعزامي سازمان بهزيستي جهت ارائه خدمات بهداشتي درماني در منطقه زلزله زده بم، مشاور ستاد كشوري ساماندهي بيماران رواني مزمن، مدير پرستاري بنياد جانبازان، سوپروايزر و پرستار.

آثار علمی و تالیفات : 12 كتاب و 14مقاله به زبان فارسي و  133 مقاله به زبان انگليسي