دکتر مسعود سیفی

تاریخ تولد: 1344

فارغ التحصیل: دانشکده دندان پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی-1368

تخصص: بورد تخصصی ارتودنسی- دانشکده دندان پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی-1372

سمت ها: استاد و مدیرگروه ارتودنسی- دندان پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ سردبیر مجله دانشکده دندان پزشکی (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی). عضو هیئت ممتحنه آزمون بورد تخصصی ارتودنسی- عضو شورای عالی مرکز تحقیقات ناهنجاریهای دندانی فکی.

سوابق علمی و اجرایی: رئیس بخش-معاون گروه ارتودنسی 1381-1385،سرپرست تخصصی گروه ارتودنسی 1386-1390؛ عضو هیئت ممتحنه دانشجویان خارجی-تکمیلی دندانپزشکی؛ عضو هیئت ممتحنه آزمون دستیاری دندان پزشکی؛ عضو هیئت ممتحنه آزمون بورد تخصصی ارتودنسی (3 دوره).

تقدیرنامه ها: جشنواره علوم پزشکی رازی (دوره 13)- جشنواره علوم دندان پزشکی شهید هدایت (7 دوره)- استاد نمونه دانشگاه (2 دوره)- پژوهشگر نمونه دانشگاه (2 دوره)- اختراع (2 مورد)

آثار علمی و تالیفات: 5 کتاب- 32 مقاله فارسی- 21 مقاله انگلیسی- 97 خلاصه مقاله ملی و بین المللی.

فصلنامه ارتقاي سلامت

گزارش و گفتگو

نقش-آينده‌پژوهي-در-مديريت-بحران‌ها آينده‌پژوهي، علم و يا به تعبير ديگر هنري است كه به...

ورود به سایت