معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: حدود سه هزار مرکز بهداشتی و دندانپزشکی مورد بازسازی قرار گرفتند.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان با ۲۳ فروردین روز دندانپزشکی علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار کرد: از آغاز طرح تحول سلامت در دولت یازدهم موضوع بهداشت دهان و دندان و تحول در این بخش با جدیت پیگیری شده به طوری که شاخص پوسیدگی دندان از ۲.۹ در سال ۹۱ به ۱.۸۴ در سال ۹۵ رسیده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت : در قالب طرح تحول سلامت، نزدیک به ۳۰۰۰ مرکز بهداشتی، درمانی‌ که دارای واحد دندان‌پزشکی بودند، از نظر فضا و امکانات تجهیزاتی بازسازی شدند در حالیکه این واحدها نزدیک به ۲۰ تا ۲۵ سال بود که مستهلک شده بودند.

رئیسی اظهار کرد:  پیش از اجرای طرح تحول نظام سلامت، در روستاها دندانپزشک نداشتیم، به‌طوری‌ که خدمات دندانپزشکی در این مناطق طی ۱۰ تا ۱۵ سال تقریبا به صفر رسیده بود و کلا در ۱۲۰۰ مرکز شهری و نزدیک به ۱۰۰۰ مرکز شهری، روستایی‌ حدود ۱۰۰ دندانپزشک داشتیم، اما با اجرای طرح تحول سلامت این امر امکانپذیر شد که نزدیک به ۱۷۰۰ دندانپزشک در روستاها به‌ویژه مناطق محروم جذب شدند و خدمات خوبی را ارائه کردند.

۳۲۰۰ مرکز دندانپزشکی در شیفت عصر فعال می‌شوند

وی ضمن تاکید بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت های حوزه دندانپزشکی در بخش بهداشت افزود: در راستای کاهش هزینه از جیب مردم در بخش دندانپزشکی، ۳۲۰۰ مرکز دندانپزشکی در شیفت عصر فعال خواهند شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت د ضمن تبریک ۲۳ فروردین روز دندانپزشکی گفت: دندانپزشکان بخش ارزشمندی از جامعه پزشکی هستند که نقش مؤثر آنان در بهداشت و سلامت جامعه انکارناپذیر بوده و انتخاب این روز به مناسبت تقدیر از آنان، به‌حق شایسته و سزاوار این قشر ارزشمند و متعهد جامعه پزشکی است.

فصلنامه ارتقاي سلامت

گزارش و گفتگو

نقش-آينده‌پژوهي-در-مديريت-بحران‌ها آينده‌پژوهي، علم و يا به تعبير ديگر هنري است كه به...

ورود به سایت