نایب رییس کمیسیون اجتماعی  با بیان اینکه کمبود اعتبارات حلقه مفقوده مراکز دولتی برای ارتقا خدمات درمانی است،گفت: قریب به اتفاق جمعیت کشور در طبقه متوسط  جامعه  قرار دارند.

مسعود رضایی در  گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره وضعیت  ازدحام بیماران در بیمارستان های دولتی،گفت: درمان بسیاری از بیماران در کشور با دفترچه های سلامت و تامین اجتماعی گره خورده است زیرا بسیاری از بیماران توان طی پروسه درمان در  بخش خصوصی را ندارند.

ارزانی خدمات  علت اصلی انتخاب بیمه سلامت  توسط بیماران

نماینده مردم شیراز درمجلس شورای اسلامی  تصریح کرد: بسیاری  از بیماران  با  توجه به ارزانی خدمات درمانی در  بخش دولتی علاقمند به استفاده از  بیمه سلامت و تامین اجتماعی هستند اما بطور واقع بینانه  بیمه های مذکور  با توجه به  حجم مراجعه بیماران توان  ارائه خدمات کیفی  در  حوزه درمان  را ندارند.

وی ادامه داد: افراد سرمایه دار در کشور  بطور معمول بیمارستان های خصوصی را برای طی پروسه درمان  انتخاب می کنند زیرا  برای  این افراد تنها دریافت خدمات کیفی درمانی اهمیت دارد  زیرا با معضل اقتصادی  برای پرداخت هزینه های درمانی روبرو نیستند.

کاهش خدمات  بیمارستان های  دولتی ریشه در ازدحام  مراجعه بیماران دارند

نایب رییس کمیسیون اجتماعی بابیان اینکه کاهش خدمات  بیمارستان های  دولتی ریشه در ازدحام  مراجعه بیماران دارند یادآورشد: قریب به اتفاق جمعیت کشور  در طبقه متوسط  جامعه  قرار دارند بنابراین با  شرایط  مذکور  مشخص است که بیماران تنها می توانند بیمارستانهای دولتی را  برای درمان انتخاب کنند که پذیرایی دفترچه های سلامت و تامین اجتماعی باشند.