دبیر گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی كشور از برگزاري دومین همايش قرآن، عترت و سلامت در اسفندماه سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل  دكتر رحیم قربانی، دبیر گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی با تاكيد براينكه نشر فرهنگ تلاوت در بين جامعه پزشكي و بهره مندي از  تاثيرات  نورانيت در افراد ازجمله برنامه هاي اين همايش است گفت :در راستای توسعه و تعمیق فرهنگ غنی قرآن کریم و مکتب حیات بخش اهل‌بیت(ع) و نیز ارتقای کیفی و کمی و نهادینه کردن فعالیت‌های قرآن، عترت و سلامت در بین اعضای جامعه پزشکی و فعالان حوزه سلامت کشور، این گروه بر‌اساس پیشنهاد مجمع عمومی فرهنگستان تشکیل شده است.

وي اذعان داشت :دومين همايش قرآن ، عترت و سلامت  فرهنگستان  به عنوان  گردهمايي نخبگان و فعالان عرصه قرآني جامعه پزشكي است و تاكنون چنين همايشي كه اكثريت حافظان و قاريان ممتاز و فعال عرصه سلامت گرد هم  آيند برگزار نشده است و اين مقدمه اي مي شود براي برنامه ريزي هاي مسئولين مربوطه به ويژه كميسيون پژوهش و آموزش عالي در نظام  بهداشت و سلامت كشور.                                                                                             .
ارتباط ، تعامل و همکاری با انجمن‌های علمی تخصصی پزشکی و پیراپزشکی، زمینه سازی برای توسعه پژوهش‌های قرآن، عترت و سلامت در بين جامعه پزشكي ، برگزاری همایش‌ها و کنگره‌های ملی و بین‌المللی در زمینه قرآن، عترت(ع) و سلامت حضور و مشارکت در کنگره‌های علمی تخصصی مختلف در زمینه قرآن، عترت و سلامت، حضور در فضای مجازی و رسانه‌ای و نیز بررسی و زمینه سازی برای تصویب قوانین مورد نیاز جهت حضور قرآن، عترت(ع) و سلامت در جامعه پزشکی از دیگر مواردی بود که دكتر قربانی از آن‌ها به عنوان بخش دیگری از  اهداف  و وظایف این گروه نام برد.

دكتر قرباني ضمن اشاره به استقبال از اولين همايش ملي قرآن ، عترت و سلامت ويژه جامعه پزشكي كه در تابستان سال 1392  در تهران  و در بيمارستان لبافي نژاد برگزار شد ، از تصميم گروه براي برگزاري اين همايش در سال 1393 در بيمارستان نمازي شيراز خبر داد .

گفتني است دومین «همايش قرآن، عترت و سلامت» هفتم و هشتم اسفندماه سال جاری به همت گروه قرآن ، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی كشور و همكاري وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و دانشگاه علوم پزشكي شيراز   در بيمارستان نمازي دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار مي شود.