انا لله و انا الیه راجعون

دکتر سید مسعود کیمیاگر استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در سحرگاه روز یکشنبه 7 تیر 1394 در سن 71 سالگی پس از یک دوره مبارزه با بیماری درگذشت. او یکی از چهره های برجسته پژوهش و آموزش در حوزه علوم پزشکی، بویژه علوم تغذیه در کشور و در سطح منطقه بود.

وی از سال 1354 بلافاصله پس از اخذ مدرک دکترا از دانشگاه ايالتي رد ايلند امريكا بعنوان عضو هیئت علمی در گروه تغذیه انسانی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي مشغول به کار شد. در طی سالهای خدمت دکتر سید مسعود کیمیا گر مسئولیت های مختلفی از جمله ریاست انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور, مسئول كميته تغذيه شوراي غذا و تغذيه كشور؛ مسئول گروه تغذيه مركز ملي تحقيقات علوم پزشكي وزارت بهداشت؛ مشاور تغذيه برنامه جهانی غذا (WFP) در تهران؛ مشاور سازمان جهانی بهداشت ؛ رئيس مركز همكاري با سازمان جهانی بهداشت در تهران؛ سر دبيری مجله علوم تغذيه و صنايع غذايی ايران؛ و عضویت هيئت ممتحنه و ارزشیابی رشته تغذيه وزارت بهداشت، كميته كشوري ديابت؛ انجمن تغذيه ايران؛ انجمن تغذيه آمريکا؛ تيم ملي طرح ريزي استراتژي تغذيه ملي؛ و عضویت هيئت تحريريه مجلات پژوهش در پزشکی و پژوهنده را در کارنامه فعالیت های خود دارد. از وی 3 کتاب و بیش از یکصد مقاله فارسی و اانگلیسی به یادگار مانده است.

پیگر آن استاد مرحوم دوشنبه 8 تیرماه ساعت 8:30 صبح با حضور بستگان، آشنایان، همکاران و دانشجویان از محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تشییع خواهد شد.

مراسم ترحیم این استاد گرانقدر در روز چهارشنبه 1394/4/10 از ساعت 18 الی19:30 در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد.