در هفتاد و سومين نشست مجمع عمومي فرهنگستان علوم پزشكي دکتر هدایت اله الیاسی به عنوان عضو افتخاری فرهنگستان برگزیده شد. .

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل هفتاد و سومين نشست مجمع عمومي فرهنگستان علوم پزشكي كشور ششم تيرماه سال جاري در محل مجمع عمومي ( سالن ابن سينا ) برگزار شد.

بر اساس اين گزارش در اين نشست كه با حضور جمعي از اعضاي پيوسته ، وابسته فرهگستان تشكيل شد دكتر هدايت اله الياسي استاد فرهيخته دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي به عنوان عضو افتخاري فرهنگستان منتخب شد.

دكتر هدايت اله الياسيمتولد سال 1318  است . وي داراي دکترای عمومی  از دانشگاه علوم پزشکی تهران ، متخصص بیهوشی  از دانشگاه ایلینویز آمریکا و فلوشیپICU و CriticalCare Medicine دانشگاه شیکاگو آمریکا مي باشد .

از جمله مسئولیتهای ايشان  مي توان به  استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ،مدیر گروه بیهوشی دانشگاه، دبیر بورد تخصصی بیهوشی ایران، ترویج بیهوشی نوین در کشور، عضو شاخه پزشکی ستاد انقلاب فرهنگی، عضویت در هیئت مدیره انجمن بیهوشی و تعداد زیادی از کمیته‌های کشوری اشاره كرد .همچنين ايشان داراي 24 مقاله علمي و 7 كتاب مي باشد .