به درخواست رئيس آكادمي علوم جهان اسلام ، بيستمين اجلاس سالانه آكادمي علوم جهان اسلام 5 و 6 دي ماه امسال در تهران بزرگراه مي شود .

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل به نقل از معاونت علمي فناوري رياست جمهوري اجلاس بيستم با هدف فراهم نمودن زمينه تعامل هر چه بيشتر دانشمندان و فرهيختگان جهان اسلام با حضور جمعي از دانشمندان برجسته و متخصصين عضو آكادمي  از 21 كشور جهان به ميزباني جمهوري اسلامي ايران برگزار مي شود .

بر اساس اين گزارش معاون امور بين الملل و تبادل فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با ارسال نامه اي ضمن دعوت رسمي از رياست محترم فرهنگستان علوم پزشكي از ايشان خواست تا اعضاء پيوسته و وابسته فرهنگستان علوم پزشكي نيز در اين اجلاس شركت كنند .

همچنين آدرس اينترنتي  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید جهت ثبت نام و اعلام حضور شركت كنندگان و اساتيد محترم و نيز تلفن 83530 و دور نگار  835333334جهت كسب اطلاعات بيشتر اعلام شده است .