دومين همايش خطاهاي پزشكي از سوي فرهنگستان علوم پزشكي كشور با حضور دكتر سيد شهاب الدين صدر رئيس همايش و رئيس گروه پيراپزشكي فرهنگستان، دكتر علي جعفريان رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران و دكتر عليرضا زالي رئيس سازمان نظام پزشكي كشور  برگزار مي شود .

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دومين همايش خطاهاي پزشكي 23 دي ماه سال جاري در محل تالار غدير فرهنگستان علوم پزشكي ايران از ساعت8 تا 17  برگزار مي شود .

بر اساس اين گزارش ، محورهاي اين همايش شامل : اصول اخلاقي حرفه اي ، روابط و مناسبات پزشك با بيمار و همكاران ، خطاهاي تشخيصي پزشكي ، خطاهاي درماني پزشكي ، روش هاي پيشگيري از خطاهاي پزشكي مي شود .

گفتني است همايش خطاهاي پزشكي داراي امتياز بازآموزي براي مشمولين آموزش مداوم مي باشد و علاقه مندان بايد جهت ثبت نام به سامانه يكپارچه آموزش مداوم جامع پزشكي مراجعه نمايند  .