به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل فرهنگستان علوم پزشکی در نشستی که ۲۵ دی ماه سال جاری با حضور اعضای گروه قرآن عترت و سلامت فرهنگستان و نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد دكتر ناصر سيم فروش رئيس گروه قرآن عترت و سلامت فرهنگستان از برگزاري پنجمین همایش ملی قرآن عترت و سلامت در شهر کاشان  خبر داد.

وي در ادامه افزود: در اين همايش از وزرا و روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور، رئیس سازمان نظام پزشکی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و حضور شخصیت های علمی- پزشکی کشورو... بهره خواهيم برد.

گروه قرآن عترت و سلامت فرهنگستان امیدوار است با فعالیت های خود و بهره گیری از توان صاحب نظران و متخصصان حوزه و دانشگاه و پزشکان قرآنی بتواند آگاهیها و اطلاعات قرآنی و اهل بیت (ع )، اين قشر مهم و تاثير گزار در جامعه را افزايش دهد . اميد است گرد همايي هاي ساليانه از درون مرزي به برون مرزي نيز گسترش يافته و بصورت بين المللي و از كشورهاي اسلامي شروع شود .

شایان ذکر است بعد از تشکیل گروه قرآن ، عترت و سلامت  در فرهنگستان علوم پزشکی ایران با هدف گسترش آموزه های قرآن از سویی راهنمایان و تفسیر کنندگان واقعی آن که همانا عترت رسول الله (ص) هستند، جامعه پزشکی در اين زمينه به موفقیت های گسترده ای دست یافته اند .