دكتر ابراهيم كوچكي رئيس دانشگاه علوم پزشكي كاشان در پنجمين همايش قرآن عترت و سلامت ضمن عرض خوشامدگويي به استادان، قاريان و حضارمحترم از برگزاري اين همايش در دانشگاه علوم پزشكي كاشان ابراز خوشوقتي كرد و گفت: يكي از نكات مهم در اين همايش در كنار هم مد نظر گرفتن قرآن و عترت است.

وي افزود: آياتي كه در قرآن و حديث هاي نقل شده از پيامبر بزرگ اسلام موجود است گواه اين مطلب است كه قرآن و عترت دو جزء جدا نشدني هستند.

دكتر كوچكي گفت: اگر سلامت ديني و معنوي نباشد ما به سعد بلند نخواهيم رسيد.

وي ادامه داد: افرادي كه سلامت روحي را در كنار سلامت جسمي داشته باشد، كمتر با بيماري ها مواجه مي شوند.

دكتر كوچكي افزود: اگر امروزه به مفاهيم قرآني كه جهان بيني قرآني است و همچنين مفاهيم سلامت اهل بيت توجه كنيم مي توانيم در مقوله سلامت اجتماعي، روحي و بهداشت نيز موفق باشيم. در واقع عملكرد به آيات قرآن و روايات مي تواند موجبات  بروز سلامت و جلوگيري از بيماري ها را به ارمغان آورد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي كاشان در پايان سخنان خود گفت: شهر كاشان از زمان امام محمد باقر (ع) و امام صادق (ع) در تبعيت از ولايت پيشرو بوده است و دانشگاه علوم پزشكي كاشان افتخار مي كند كه در مقام قرآن و عترت پيشگام است.