دکتر سید علیرضا مرندی طی نامه ای به رییس سازمان برنامه و بودجه بر ضرورت اختصاص و تامين اعتبارات مشخص به شبكه‌ بهداشتي درماني در جهت تقويت، تعميق و گسترش اين شبكه در سراسر كشور و از جمله حاشيه شهرها و به ويژه شهرهاي بزرگ نظير تهران و ... و همزمان پرداخت مطالبات آن‌ها تاکید کرد.

در این نامه آمده است:

رادر ارجمند جناب آقاي دكتر محمدباقر نوبخت

رئيس محترم سازمان برنامه و بودجه كشور

سلام‌ عليکم

با احترام، همانطور كه مستحضريد در طول 10 ماه گذشته با توجه به مشاهدات و آمار، به اذعان مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي کاهش مرگ و مير ناشي از كرونا در دو دوره‌اي كه آمار آن به صورت معني داري نزولي شد، به علت استفاده موثر از شبكه بهداشتي درماني و خدمات سرپائي و در اين مرحله با استفاده از همكاري نيروهاي داوطلب مردمي و سازمان بسيج مستضعفين زير نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي بوده است، لذا اختصاص و تامين اعتبارات مشخص به شبكه‌ بهداشتي درماني در جهت تقويت، تعميق و گسترش اين شبكه در سراسر كشور و از جمله حاشيه شهرها و به ويژه شهرهاي بزرگ نظير تهران و ... و همزمان پرداخت مطالبات آن‌ها بسيار ضروري است. متاسفانه شواهد موجود نشان دهنده اولويت اختصاص بودجه و اعتبارات به حوزه درمان مي‌باشد و اين عدم توجه به اولويت شبكه‌ بهداشتي درماني كه تقويت آن نيز مورد تاكيد مقام معظم رهبري مي‌باشد در ادامه بحران همه‌گيري كرونا و يا بحران‌هاي مشابه ديگر، تهديد كننده و تا حدي غير قابل جبران مي‌باشد و اگر اين منابع، هم اكنون در محل صحيح خود، يعني تامين نيازهاي حياتي شبکه بهداشتي درماني و تقويت اين ساختار موثر و نجات بخش هزينه شود، عملاً هزينه‌هاي سلامت را بصورت قابل توجه و پايداري در آينده نيز كاهش خواهد داد و برعكس انحراف منابع به طرف بيمارستان سازي و ورود مستمر انواع تجهيزات گران قيمت پزشكي و بسياري داروهاي گران قيمت ولي كم ارزش به جز تامين منافع شركت‌هاي چند مليتي خارج و متاسفانه بعضي از ناآگاهان و يا خداي ناخواسته ذينفعان درون كشور، هيچ منفعتي نخواهد داشت. قطعاً بيمارستان‌ها و تجهيزات پزشكي براي درمان بعضي از بيماري‌ها، ضروري و بلكه حياتي است ولي متاسفانه ناآگاهي زيربنائي تعدادي از مسئولان و تحت فشار قرار گرفتن آنان توسط افراد دلسوز ولي ناآگاه و بعضاً مغرض، سال‌ها است كه اعتبارات كشور را به تاراج برده است. توصيه و درخواست متواضعانه اينجانب خدمت حضرت‌عالي و همكاران محترمتان آنست كه يك بار و براي هميشه، تمام امكانات را در اختيار و مخصوص بازسازي و گسترش كامل شبكه و بخش سرپائي به خصوص در شهرهاي بزرگ و مناطق حاشيه شهرها قرار دهيد و نيروي انساني آن را تامين كنيد. ترديد نكنيد كه اين امر، نجات بخش كشور از كرونا و كروناهاي مشابه كه در آينده حتي بصورت بيوتروريسم اتفاق مي‌افتد خواهد بود و سلامت مردم را اعتلاء بخشيده و عدالت در سلامت را در كشور تامين خواهد كرد. اين قدم بزرگ و ظاهراً در خلاف مسير خواسته‌هاي عاميانه و غير علمي كنوني انشا... عاقبت به خيري دنيا و آخرت را براي آن برادر عزيز و همكارانتان به دنبال خواهد داشت. براي توفيق جناب‌عالي در اين فرصت طلائي و استثنائي موجود، بيش از پيش دعاگو هستم و آرزوي توفيق دارم.

دكتر سيد عليرضا مرندي