کتاب نمونه های موفق سبک زندگی سالم به اهتمام گروه همکاری های بین المللی سلامت فرهنگستان علوم پزشکی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل  این کتاب با همکاری برخی از سازمانهای بین المللی سلامت از جمله WHO، UNICEF، UNFPA و UNAIDSبه چاپ رسیده است.

بر اساس این گزارش کتاب  مذکور حاوی مطالبی مهم از جمله  رویکردکلی یونیسف درارتقاء شیوه زندگی سالم نوجوانان و همچنین حمایت های این سازمان ازبرنامه های نوجوانان درایران ، اقدامات موفق صندوق جمعیت سازمان ملل در حوزه سبک زندگی در فیلیپین، ترکیه و اردن با استفاده ازشبکه آموزش همسالان نوجوان ، برنامه مشترک ملل متحد در زمینه ایدز و اقدامات این سازمان در ایران و گزارش سازمان بهداشت جهانی از چهار دهه تجربه موفق درفنلاند با هدف اصلاحات جامعه محور درالگوی زندگی  و پیش گیری  از بیماری  غیر واگیر   می باشد .