دکتر سید علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در گفتگو با خبرنگار واحد روابط عمومی و امور بین الملل گفت : فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران به عنوان اتاق فکر و مشاور امین دستگاه های دولتی به خصوص وزارت بهداشت ، درمان و آموزش عمل می کند ویک دستگاه اجرایی نیست .
ایشان به شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری ( مدظله ) به عنوان اقتصاد ، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است اشاره کرد و افزود : فرهنگستان علوم پزشکی نیز در حوزه سلامت به موضوع اقتصاد و فرهنگ عمل خواهد کرد .
دکتر مرندی با بیان اهمیت فرهنگ سازی در جامعه و عملکرد واکسیناسیون در سال شصت و یک اظهار داشت : در آن دوران با فرهنگ سازی گسترده ای که صورت گرفت واکسیناسیون در بین خانواده ها نهادینه شد و در ظرف مدت کوتاهی این مهم تحقق یافت .
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی خاطر نشان کرد : آموزش در پزشکی باید استقرار پیدا کند و وظیفه ماست که در مطب ها ،بیمارستان ها و همچنین رسانه های جمعی ، آموزش های همگانی را عملی سازیم و در جهت ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری ها تلاش کنیم .
ایشان اذعان داشت : با بکارگیری اصول اولیه که پرداختن به رژیم غذایی مطلوب ، آموزش و ترغیب مردم به ورزش است می توان زمینه های کاهش بیماری های غیر واگیرمانند فشار خون ، چاقی ، سکته قلبی ومغزی را فراهم کرد و اگر ما فرهنگ و سواد سلامت مردم را در جامعه ارتقاء دهیم در افزایش طول عمر و کیفیت زندگی تاثیر بسزایی خواهد داشت و از هزینه های بالای درمان جلوگیری می شود .