دكتر سيد محمدرضا كلانتر معتمدي

تاريخ تولد: 1318

محل تولد: اصفهان

تاريخ عضويت پيوسته: 06/07/1389

فارغ‌التحصيل از: دانشكده پزشكي دانشگاه تهران، 1343.

تخصص: بورد تخصصي جراحي عمومي و فوق تخصص جراحي عروق از امريكا، 1353.

سمت‌ها: دبير فرهنگستان علوم پزشكي از تاريخ 06/12/1390 تا كنون؛ رئيس بخش جراحي عمومي و جراحي عروق بيمارستان شهداي تجريش (1363 تا كنون)؛ دبير هيئت ممتحنه رشته تخصصي جراحي عمومي (1365 تا كنون)؛ رئيس انجمن جراحان عروق ايران (1383 تا كنون)؛ دبير هيئت ممتحنه رشته فوق تخصصي جراحي عروق (1389 تا كنون).

سوابق علمی و اجرایی: معاون آموزشي و درمان وزير بهداري؛ رئيس بيمارستان شهداي تجريش؛ معاون درمان و پشتيباني؛ معاون درمان و دارو و معاون پشتيباني وزارت بهداشت؛ عضو هيئت ممتحنه رشته تخصصي جراحي؛ دبير هيئت ممتحنه رشته تخصصي جراحي عمومي؛ عضو شوراي عالي پزشكي؛ عضو هيئت امناي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي؛ معاون امور درمان وزارت بهداري؛ معاون امور فرهنگي، آموزشي و پژوهشي و سرپرست معاونت امور درمان؛ عضو شوراي پيوند كليه در مركز دياليز و پيوند؛ عضو كميسيون تخصصي جراحي قلب و عروق ستاد مركزي نظام پزشكي؛ كارشناس كميسيون‌هاي مشورتي و تخصصي و هيئت‌هاي انتظامي.

تقدیرنامه ها: تقديرنامه براي درمان مقام معظم رهبري از سرپرست بنياد شهيد؛ تقديرنامه‌هاي متعدد براي درمان جانبازان انقلاب و مجروحان جنگ تحميلي از سرپرست ستاد مشترك امداد و درمان جنگ؛ از مسئول بهداري رزمي منطقه عملياتي والفجر 8 و قائم مقام بنياد مستضعفان و جانبازان و فرمانده كل سپاه؛ لوح تقدير براي خدمات ارزنده و مؤثر در معاونت پشتيباني وزارت بهداشت از رئيس جمهور؛ لوح تقدير براي خدمات ارائه شده در تيم‌هاي پزشكي دوران دفاع مقدس به دستور مقام رهبري از رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح؛ لوح تقدير براي همكاري با مؤسسه تنظيم و نشر آثار امام خميني.

آثار علمی و تالیفات: تأليف 5 كتاب، 1 مقاله در نشريات فارسي و 20 مقاله در نشريات بين‌المللي.