چهارشنبه 1402/06/22 10:53

فراخوان شرکت در بيست و نهمين جشنواره تحقيقات و فناوری علوم پزشكي رازی سال 1402

ثبت نام در بيست و نهمين جشنواره تحقيقات و فناوری علوم پزشكي رازی از ششم شهریور ماه سال جاری به مدت یک ماه شروع شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل فرهنگستان علوم پزشکی این جشنواره همانند سالهای گذشته در دو بخش افراد حقیقی و نهادهای حقوقی فعال در حوزه پزشکی برگزار خواهد شد.

گفتنی است افراد واجد شرایط می توانند در پنج قسمت فناوری سلامت، علوم پایه پزشکی، بخش دانشجویی، بهره وری و ارتقاء سلامت، علوم بالینی شرکت کنند.

متقاضیان برای ثبت نام در این جشنواره به صورت الکترونیک به آدرس اینترنتی https://research.behdasht.gov.ir/razi1402 مراجعه فرمایند.

مهلت ارسال مقالات، آثار علمی و دانش بنیان برای شرکت در این جشنواره هفتم مهر ماه سال جاری می باشد.

محمدبن زکریای رازی یکی از مشهورترین پزشکان ایران در سده میانه محسوب می‌شود؛ او گردآورنده آثاری در زمینه‌های مختلف از جمله ریاضیات، شیمی، کیهان شناسی و فلسفه است؛ اما مهم‌ترین دلیل شهرت وی بین مردم کشف الکل و اسید سولفوریک به شمار می‌رود. به پاس زحمات فراوان رازی در داروسازی روز پنجم شهریور در تقویم روز بزرگداشت رازی و روز داروساز نام‌گذاری شده است.

رازی همچنین بنیان‌گذار  شیوه نوین معاینه در بیمارستان‌ها است؛ به صورتی که بیمار در حضور شاگردان پزشکی معاینه می‌شود یا ابتدا پیش از معاینه توسط پزشک، شرح حال او توسط شاگردان پزشکی گرفته می‌شود.