سه شنبه 1402/08/2 01:22
شماره :
1174

اخبار گروه علوم بهداشتی و تغذیه

در ششصد و چهارمین جلسه گروه علوم بهداشتی و تغذیه فرهنگستان علوم پزشکی: آخرین روند شاخص‌های کلان نظام سلامت بررسی شد

از پیشگیری تا مراقبت؛ راهبردهای ملی کنترل سرطان در جلسه فرهنگستان علوم پزشکی بررسی شد

تأکید دکتر مجید حاجی‌فرجی بر ضرورت تحول در سبک تغذیه و تولید غذای پایدار در جهان صنعتی

هشدارهای پیری جمعیت در ششصدمین جلسه گروه علوم بهداشتی و تغذیه فرهنگستان با محور «آینده‌نگاری سلامت در سالمندان»

در نشست تخصصی گروه علوم بهداشتی و تغذیه فرهنگستان:  بررسی برنامه‌های بهداشت محیط کار و ایمنی مواد غذایی در سطح استان‌ها  

در فرهنگستان علوم پزشکی بررسی شد:  راهبردهای به‌روزرسانی سبد غذایی حداقلی بر اساس اقلیم 

تراریخته‌ها زیر ذره‌بین سلامت:  بررسی تولیدات و واردات محصولات تراریخته و ایمنی غذایی

در نشست گروه علوم بهداشتی و تغذیه تاکید شد: تولید تراریخته ایمن داخلی؛  حفظ تنوع زیستی، افزایش محصول مقاوم به خشکی و آفات

در گروه علوم بهداشتی و تغذیه تاکید شد: هشدار نسبت به هزینه‌های کمرشکن سلامت در طبقات محروم؛ نظام بیمه نیازمند اصلاح ساختاری است

پیشنهادات گروه علوم بهداشتی و تغذیه در خصوص بازنگری نقشه جامع علمی کشور در حوزه سلامت 

اهمیت توجه و ارزیابی شاخص‌های سلامت

در جلسه گروه علوم بهداشتی و تغذیه تاکید شد: ضرورت آمادگی برای همه‌گیری‌های جدید

الزامات تحول شبکه بهداشت و درمان به سوی نظام خدمات جامع و همگانی سلامت

راهبردهای تقویت نظام شبکه‌های بهداشتی درمانی

بررسی وضعیت تکامل ابتدای دوران کودکی در چارچوب شبکه های بهداشتی- درمانی

در جلسه گروه علوم بهداشتی و تغذیه: نگاهی به آمار خودکشی و دگرکشی در سال‌های اخیر در کشور

در جلسه گروه علوم بهداشتی و تغذیه مطرح شد: آمادگی نظام سلامت در شرایط بحران

سند حمایت‌طلبی رفع چالش‌های تقنینی در حوزه بهداشت کار و شاغلان

چالش‌هاي پيشنهاد وزارت كشاورزي در مورد تشكيل شوراي امنيت غذايي منفك از سلامت

اطلاعیه‌ها و بیانیه‌ها

X