دوشنبه 1403/07/23 11:06
1982
در جلسه گروه حکمت، طب سنتی و طب دوران تمدن اسلام و ایران تاکید شد:

لزوم ادغام طب سنتی با طب مدرن به‌صورت همه جانبه

در جلسه گروه حکمت، طب سنتی و طب دوران تمدن اسلام و ایران که دهم مهرماه 1403 باحضور اعضای گروه برگزار شد.در خصوص لزوم ادغام طب سنتی با طب مدرن بصورت همه جانبه و بویژه در فعالیت‌های دانشگاهی؛ لزوم تقویت زبان فارسی به عنوان زبان علمی با رعایت استانداردهای نگارش در منابع معتبر بین‌المللی نظیر داوری تحقیقات، مطالعات و مقالات علمی؛ تبیین معارف اصیل و جدید طب سنتی در جلسات مشترک با گروه‌های مختلف علمی دانشگاهی بویژه سبک زندگی سالم از دیدگاه‌های مقام معظم رهبری، بهره‌برداری از مطالعات مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، مطالعات شورای عالی انقلاب فرهنگی، فعالیت‌های سایر نهادها، فرهنگستان‌ها، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و منابع معتبر بین‌المللی در قالب مستندات علمی مطالبی بیان شد. در ادامه جلسه در خصوص همایش زالو درمانی مستند به شواهد بالینی توصیه شد از استادان صاحب‌نظر در این حوزه و متخصصان طب ایرانی دعوت بعمل آید.