
نباید از جایگاه و نقش خانواده در ارتقاء سلامت معنوی غافل شد
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، در نشست تخصصی با عنوان" نقش خانواده در تحول و ارتقاء سلامت معنوی اسلامی" که در روز دوم همایش به آن پرداخته شد، بر ازدواج مطلوب، فرزند پروری، الگوبودن والدین، عشق ورزی، بازی، قصه، کتاب و ادبیات و هنر تاکید شد.
بر اساس این گزارش؛ در این نشست که با مدیریت حجت الاسلام و الامسلمین دکتر مجتبی مصباح برگزار شد، وی خانواده را یکی از نهادهای اجتماعی خواند که باید از این نهاد مقدس حفاظت شود و زمینه های سلامت و معنویت در محیط خانواده رشد یابد.
در ادامه دکتر محمد رضا سنگری افزود: خانواده مهم ترین سلول جامعه است و اهمیت و ارزش دادن به جایگاه خانواده باید از دوران کودکی آغاز شود.
دکتر سنگری با اشاره به اینکه محیط خانواده باید فضای مودت و رحمت باشد افزود: نرمخویی و نرمگویی باید در فضای خانواده به کودکان آموزش داده شود.
سپس حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل ساجدی ادامه داد: سلامت معنوی بالاترین سطح کمال وجودی انسان است که اگر انسان به آن دست یابد، در راستای قرب الهی گام برداشته استو به دنبال آن امید و رضایت از زندگی به وجود خواهد آمد.
حجت الاسلام ساجدی با تاکید بر این که خانواده باید آگاهانه و صادقانه فرزندان را با معنای معنویت آشنا کنند افزود: پایبندی به دین باید آگاهانه و مخلصانه و صادقانه باشد، همچنین دکتر مهدیه مستقیمی به موضوع انگاره سازی در اذهان اشاره کرد و افزود:انگاره سازی به معنای نوعی پنداشت است.
وی یکی از مصادیق انگاره سازی در ذهن را جایگاه معلم و دانشآموز خواند و ادامه داد: کرسی تعلیم و تدریس در ذهن کودکان از ابتدا شکل می گیرد و بر رفتار و کردار آنها تاثیر مستقیم می گذارد.
در این نشست تخصصی دکتر سیامک مختاری و دکتر فهیمه فرهمندپورنیزبه نقش مهم خانواده در جامعه اشاره کردند و خانواده را والاترین جایگاه برای پرورش سلامت معنوی عنوان کردند، چراکه فرزندان از ابتدا در خانواده تربیت می شوند و پایههای اساسی از ابتدا در این محیط امن شکل می گیرد و نباید از آن غفلت شود.
گفتنی استنهمین همایش سلامت معنوی اسلامی امروز 4 بهمن ماه در سالن همایش های غدیر در شهر مقدس قم به کار خود پایان می دهد.