دسته بندی
سه شنبه 1405/05/27 01:11
شماره :
3707

بسته خبری

تأمین بخشی از فاکتور انعقادی ۱۳ مورد نیاز کشور و آمادگی برای توزیع
هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران، در پی محدودیت شدید دسترسی به فاکتور انعقادی ۱۳، بخشی از نیاز کشور به این فرآورده حیاتی را تأمین کرد و محموله آماده توزیع در مراکز درمانی است.

ارائه بیش از ۶۰۰ هزار خدمت دارویی در داروخانه‌های هلال‌احمر
۳۸ داروخانه و سه باجه دارویی جمعیت هلال‌احمر در سه‌ماهه نخست امسال، بیش از ۶۰۰ هزار خدمت دارویی به شهروندان ارائه کردند.

پیش‌بینی تأمین ۱.۶ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا برای کشور
معاونت بهداشت وزارت بهداشت، نیاز کشور به یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوانزا را اعلام کرده و خواستار تأمین و تحویل آن در ابتدای شهریورماه شده است. گروه‌های اولویت‌دار شامل کارکنان بهداشت و درمان، مادران باردار و برخی گروه‌های پرخطر خواهند بود.

هشدار درباره «سونامی سالمندی»؛ نظام سلامت هنوز آماده نیست
با پیش‌بینی سالمند شدن حدود ۳۰ درصد جمعیت ایران طی ۳۰ سال آینده، متخصصان نسبت به آمادگی ناکافی زیرساخت‌ها و کمبود نیروی انسانی متخصص برای پاسخگویی به نیازهای جمعیت سالمند هشدار می‌دهند.

X