دوشنبه 1401/12/15 10:19

بیانیه فرهنگستان علوم پزشکی در باره اتفاقات اخیر مدارس دانش آموزی

فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران در خصوص اتفاقات اخیر برای جمعی از دانش اموزان مدارس کشور بیانیه صادر کرد.به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل فرهنگستان علوم پزشکی در بخشی از این بیانیه خواستار تسریع در اعلام نتایج اولیه تحقیقات از طرف مسئولان کشور شد.متن بیانیه به شرح زیر است.

يكي از اتفاقات اخير در حوزه سلامت، موضوع مسموميت دانش‌آموزان در مدارس كشور است كه نگراني‌هاي گسترده‌اي را در سطح جامعه ايجاد نموده است. عليرغم آن كه در هفته‌هاي اخير مسئولين حوزه هاي مرتبط با موضوع فوق ، تلاش‌هاي خود را در بررسي علل و عوامل آن متمركز كرده‌اند، لازم است جهت جلوگيري از گسترش شايعات بي اساس در فضاي مجازي كه نگراني خانواده‌ها را تشديد مي نمايد، نتايج بررسي‌ها در هر مرحله بصورت سريع و شفاف اطلاع رساني شود تا آرامش خاطر به سطح جامعه و خانواده‌هايي كه از اين نوع اخبار نگران شده‌اند مجدداً بازگردد.