دکتر مجید حاجی فرجی
تاریخ تولد: 1339
محل تولد: تهران
تاریخ عضویت پیوسته: 1400/3/22
تحصیلات: دارای دکترای تخصصی تغذیه و رژیم درمانی و دیپلم تغذیه ورژیم شناسی از کینگز کالج دانشگاه لندن/ انگلستان؛ فوق لیسانس و لیسانس تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،دوره هاي كارشناسي و كارشناسي ارشد در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي
رتبه علمی: دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
سوابق علمی و اجرایی: رئیس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، عضو کمیتههای کشوری سیاستگذاری تغذیه، عضو هیات مدیره انجمن تغذیه ایران (چهار دوره) و رئيس انجمن (دو دوره) ، مدیر پژوهشی دانشگاه، معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، عضو هیات ممتحنه و ارزشیابی (بورد) کشور در رشته تغذیه، رییس مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت و مشاور منطقه ای در خاورمیانه، عضو کمیسیون تخصصی سلامت، امنیت غذایی و رفاه اجتماعی شورای عالی تحقیقات و فناوری کشور، عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی کشور (دبير و قائم مقام گروه بهداشت و تغذیه، عضو گروههاي همکاری های بین الملل، آينده نگري، نظريه پردازي و رصد كلان سلامت، پژوهش)، دبیر کمیته کشوری تدوین راهنماهای بالینی تغذیه وزارت بهداشت، عضو کمیسیون دایمی شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، عضو کمیسیون فنی قانونی سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت، مشاور تغذیه و رژیم درمانی سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ، عضو انجمن علمی تغذیه کودکان ایران. عضو هیات مؤسس مرکز تحقیقات حلال کشور، عضو پیوسته هیات مدیره انجمن ایرانی اخلاق در علوم و فناوری، عضو پیوسته انجمن تغذیه انگلستان، عضو انجمن علمی چاقی انگلستان. مدیر مسئول مجله فارسی علمی-پژوهشی تغذیه و صنایع غذائی ایران و مجلات بین المللی: Nutrition and Food Sciences Research و Applied Food Biotechnology سر دبیر مجله Nutrition and Food Sciences Research ، و Journal of Nutrition & Weight Lossعضو هیات تحریریه Journal of Medicinal and Chemical Science و Journal of Acta Scientific Women’s Health، سی و چهار سال سابقه کار مشاوره تغذیه و رژیم درمانی، رئيس انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور و دانشكده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، دبیر کمیته هاي کشوری تدوین شناسنامه و استاندارد سازی خدمات مشاوره تغذیه و تدوین راهنماهای بالینی تغذیه، دبیر کمیته کشوری استانداردسازی و تدوین 31 شناسنامه خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی مصوب وزارت بهداشت، عضو گروه تدوین سند ملی تغذیه و امنیت غذائی کشور در سال 1391، دبیر کمیته کشوری اصلاح کیفیت نان در کشور، عضو کمیسیون دایمی شورای سیاستگذاری سلامت و امنیت غذائی کشور، عضو کمیسیون تخصصی سلامت، امنیت غذایی و رفاه اجتماعی شورای عالی تحقیقات و فناوری کشور، عضو کمیسیون فنی قانونی سازمان غذا و دارو، مشاور رئيس دبيرخانه شورای سیاستگذاری سلامت و امنیت غذائی کشور.
تقدیرنامهها: جمع آوری و انتشار کارنامه علمی و اجرایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی(1376-1374)؛هماهنگی و تدریس در کارگاههای متدولوژی تحقیق مقدماتی تا پیشرفته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی(1379-1370)؛ پژوهشگر منتخب برتر در ششمین جشنواره پژوهشی/ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی(1384)؛ پرسنل منتخب برتر، از سوی رئیس جمهور اسلامی ایران(1387)؛ مدیر مسئول مجله علمی-پژوهشی برتر، جشنواره پژوهشی(1390،1391)، به عنوان برجسته ترین پرسنل ملی انتخاب شد. اعطا شده توسط رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران (1377)، انتخاب به عنوان برجسته ترین پژوهشگر در ششمین جشنواره پژوهشی SBUMS. اعطا شده توسط رئیس جمهوری اسلامی ایران، 21 دسامبر 2005، نشان افتخار نشریه برجسته علمی-پژوهشی ملی، اعطا شده توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ایران، 2011 و 2012، جایزه دکتر قاسمی برای تلاش در جهت ترجمه دانش تغذیه، انجمن های تغذیه ایران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. دسامبر 2018. تهران.
آثار علمی و تالیفات: ترجمه و یا تالیف تعداد 7 كتاب یا فصلی از آن؛ 42 مقاله منتشر شده بین المللی و 24 مقاله در مجلات علمی- پژوهشی داخلی با بیش از 1948 بار ارجاع
H-index = 24
i10-index= 36