آغاز همکاری فرهنگستان علوم پزشکی با دانشکده ارتباطات علامه طباطبایی
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل، دکتر امامی رضوی دبیر فرهنگستان علوم پزشکی به همراه هیاتی از همکاران معاونت علمی و روابط عمومی این نهاد در نشستی مشترک با مسئولان دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی راههای ارتقاء ارتباطات سلامت و افزایش اثربخشی پیامهای سلامت در جامعه را بررسی کردند. در این نشست که سهشنبه 26 دیماه در محل دانشکده ارتباطات علامه طباطبایی در تهران برگزار شد، دبیر فرهنگستان علوم پزشکی ضمن برشمردن برخی از مسائل ارتباطی مهم حوزه سلامت از جمله پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با نهادینهکردن سواد سلامت و تاب آوری، نسخهنویسی دیجیتال و لزوم فرهنگسازی عمومی برای پذیرش برخی الزامات آن همچون داروخانه الکترونیک تاکید کرد: ورود به این عرصههای آموزش فرهنگی اجتماعی نیازمند بهرهگیری از توانمندی حوزههای علوم انسانی و رویکرد ارتباطات موثر با مخاطبان است. وی افزود: این موارد از جمله زمینههایی است که امیدواریم بتوانیم از ظرفیتهای دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی برای مدیریت بهینه آنها استفاده کنیم.
دکتر کیا رئیس این دانشکده با تاکید بر اهمیت توسعه دانش بین رشتهای در دانشگاههای نسل نو اظهار داشت: رشته دانشگاهی ارتباطات سلامت با هدف بهرهگیری از روشهای نوین ارتباطی برای انتقال پیامهای سلامت در دانشگاه علامه طباطبایی در آینده راهاندازی میشود و امیدواریم این ظرفیت بتواند در دستیابی به سلامت بهتر در جامعه نقش آفرین باشد. ارتباطات سلامت یک حوزه میان رشتهای است که پیونددهنده دو حوزه مجزای رسانه و سلامت به شمار میرود. ارتباط این حوزهها دوسویه و تعاملی است و امروزه بیش از گذشته رسانهها به موضوع سلامت توجه نشان میدهند. بهبود رابطه پزشک و بیمار از مهمترین زمینههای پژوهشی کاربردی در ارتباطات سلامت است که میتواند به ارتقای خدمات پزشکی و رضایت بیماران کمک کند.
علاقمندان میتوانند گزارش خبری کامل از این نشست را در فایل pdf پیوست ملاحظه فرمایند. (با تشکر از فرزانه کوهی کارشناس معاونت علمی فرهنگستان علوم پزشکی)
پیوست | Size |
---|---|
گزارش خبری.pdf | 822.64 کیلوبایت |