هنر و ادبیات ظرفیتی بی بدیل در ترویج سلامت معنوی دارد
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ سومین نشست از سلسله نشستهای هشتمین همایش ملی سلامت معنوی با عنوان "سلامت معنوی قرآن بنیاد و ابعاد تمدنی، فرهنگی، هنری جامعه" بود که با مدیریت دکتر سیدحسن امامی رضوی دبیر فرهنگستان علوم پزشکی کشور صبح امروز روز پنجشنبه 3 اسفند 1402 برگزار شد. سخنرانان این نشست حجتالاسلام و المسلمین دکتر مسعود اسماعیلی و دکتر محمدرضا سنگری بودند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر اسماعیلی در سخنرانی خود با تاکید بر تأثیرات مستقیم معنویت بر سلامت گفت: فرهنگ شامل لایههای درونی و بیرونی است که اصل فرهنگ در لایههای درونی نهفته است و شامل عقاید و ارزشها و آداب و اصول است.
وی افزود: فرهنگ هم بر عضویت یک فرد در کل جامعه و زیرساختهای اجتماعی آن موثر است و هم بر معنویت و جوانب اجتماع تاثیرگذار است.
دکتر اسماعیلی ادامه داد: دو محور معنویت و فرهنگ هردو بر سلامت معنوی، ذهن و روان در عرصه فردی و اجتماعی تاثیر بسزایی دارد.
دکتر سنگری نیز در باره مفهوم ادب و زیبایی کنشهای آدمی در عرصه رفتار و گفتار سخن گفت. وی فرد صاحب ادب در رفتار را مودب و صاحب ادب در گفتار را ادیب دانست و اظهار داشت: این تجلیات ادب در گفتار و رفتار افراد، خود نشاندهنده ظرفیتی بالقوه است که میتواند بهترین ابزار برای آموزش سلامت معنوی را به عنوان بنیادیترین بخش سلامت به آدمی است.
گفتنی است در این نشست تخصصی، دکتر سید حسن امامی رضوی، دکتر محمدرضا سنگری، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مسعود اسماعیلی، دکتر عبدالرسول هاجری، دکتر سیامک مختاری و دکتر حسین رمضانی حضور داشتند و اعضای نشست پس از دو سخنرانی به سوالات حاضرین پاسخ دادند.