دسته بندی
پنجشنبه 1404/08/8 04:31
شماره :
2735

برگزاری کارگاه تخصصی «مدیریت حوادث شیمیایی» توسط اساتید فرهنگستان علوم پزشکی 

کارگاه تخصصی «مدیریت حوادث شیمیایی» در بیمارستان بقیه الله (عج) برگزار شده و در نشست اخر آن از اساتید برگزار کننده تقدیر شد .

مدرس اصلی این کارگاه دکتر سید عباس فروتن، عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی و مولف کتاب‌های "جنگ شیمیایی عراق و تجارب پزشکی آن"، " روایتی از تاریخ پزشکی دفاع مقدس"، "جراحی درجنگ وحوادث" در این دوره با اتکا به تجربیات خود در جنگ تحمیلی به ارائه آخرین روش‌های علمی مدیریت حملات شیمیایی و نحوه انتقال و درمان بیماران پرداخت .

در روز پایانی این کارگاه دکتر مصطفی قانعی رئیس گروه آینده نگری و نظریه پردازی و دکتر حسن ابوالقاسمی رئیس گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی ضمن ارائه های علمی خود در این حوزه ، از دکتر عباس فروتن و نیز نفرات برتر کارگاه آموزشی تقدیر نمودند .

گفتنی است این کارگاه با هدف ارتقای آمادگی و توان تخصصی نیروهای درمانی و امدادی در مواجهه با حوادث شیمیایی برگزار گردید.

X