دسته بندی
یکشنبه 1404/09/30 11:24
شماره :
2859
در جلسه اخلاق و آموزش پزشکی برگزار شد :

نشست تخصصی "هوش مصنوعی در  علوم پزشکی"

نشست تخصصی "هوش مصنوعی در  علوم پزشکی" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ جلسه گروه‌های اخلاق و آموزش پزشکی  به موضوع هوش مصنوعی در علوم پزشکی با توجه به بعد آموزشی آن پرداخت و دکتر حسین ریاضی، عضو هیئت علمی گروه هوش مصنوعی در پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، سخنرانی خود را در این زمینه تحت عنوان «هوش مصنوعی در پزشکی در آستانه نوآوری» ارائه نمود.

با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری  مورخ ۲۶ آبان ۱۴۰۰ در خصوص هوش مصنوعی، این زمینه مورد توجه ویژه قرار گرفته است. هوش مصنوعی در پزشکی دارای چهار موج تحولی می‌باشد که شامل سامانه‌های تصمیم‌یار، تشخیص زودهنگام، درمان‌های شخصی‌سازی‌شده و مراقبت‌های بهداشتی درمانی است.

در زمینه آموزش علوم پزشکی از هوش مصنوعی می‌توان علاوه بر آموزش، در آزمون‌های تخصصی نیز بهره جست. با استفاده از این فناوری می‌توان بار کاری ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی درمانی و همچنین کارورزان و دستیاران را کاهش داد.

هوش مصنوعی و رباتیک نیز موجب تحول بیشتر در ارائه خدمات بهداشتی درمانی خواهد شد. با استفاده از هوش مصنوعی می‌توان در جراحی، دریافت اطلاعات تکمیلی درمانی و آموزش بهره برد. همچنین این فناوری در پزشکی مولکولی و کشف داروهای ترکیبی نیز کاربرد دارد.

X